Nyheter

Vi söker verksamhetskonsult

Vi söker verksamhetskonsult

Arbetsbeskrivning
Som affärsystemskonsult hos oss kommer du att arbeta till stor del med utvecklingsarbete för våra kunder i affärssystemet Pyramid Business Studio. Pyramid har egen kompilator motsvarande Visual Studio. Du kommer även att arbeta med integrationer mellan Pyramid och andra system typ webservices och filintegration, rapporter och dataanalys med SQL-anrop samt utveckling av mobila lösningar/appar.

I arbetsuppgifterna ingår även konsultarbete ute hos kund som affärsystemskonsult med bland annat utbildning av användare, leda projektarbete där du kunna sätta dig in i en komplex situation och lyssna till kundens unika behov och bidra med konstruktiva förslag. Du kommer att arbeta med införanden, förändringar och utveckling i Pyramid Business Studio.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har en utbildning alternativt erfarenhet inom verksamhetsprocesser och affärsflöden inom olika branscher. Du bör ha erfarenhet av programmering. Du är analytisk och kan formulera kunders önskemål till en tydlig kravspecifikation som kunderna känner igen, samt att du är van vid dokumentering. Kunskap inom Visual Studio .net med C#, HTML, CSS, datamodellering/databaskunskap, Excel, ODBC med SQL-anrop är meriterande. Konsultstudiocertifiering för programmering i Pyramid Business Studio är ett plus men inget krav. Saknas certifiering kommer detta att ske i Your IT:s regi.

Personlig profil

I ditt arbete som affärskonsult krävs en hög social kompetens och problemlösningsförmåga. Du är även lyhörd och drivande med kunden i fokus. Genom din verksamhetserfarenhet i kombination med affärssystemskompetens har du förmågan att styra kunden åt rätt håll, vara pedagogisk och en god rådgivare.

Om Your IT
Vi är ett företag som arbetar nära våra kunder med huvudkontor i Varberg. Vi har funnits sen 2007 och sen maj förra året en del av Mavshack med många kompetenta medarbetare inom allt från IT och affärssystem till app utveckling och print. Vi har en platt organisation där det finns stora möjligheter till egna initiativ och personlig utveckling. Vi har en öppen företagskultur där vi alla arbetar mot gemensamma mål.

blog comments powered by Disqus