Om WestHost

Om WestHost

Om WestHost

WH weblogga

WestHost är en del av Your IT. Det innebär att ni får samma kompetens och erfarenhet i vår hostingmiljö, som ni får med en serverlösning med oss som IT-leverantör.

Tryggt och säkert
Fördelarna med molntjänster hos oss är bland annat att du inte behöver ha någon teknisk kunskap. Vi tar hand om hårdvara, drift och uppgraderingar. Vi erbjuder redundanta servrar i säkerhetsklassade serverhallar och speglade backuper på olika ställe. Du har alltid tillgång till dina program och filer. Allt för en fast månadskostnad. Samla allt hos oss och du kan sova lugnt om natten.

Gör livet enklare
Allt fler företag väljer molntjänster. Det gör livet som företagare enklare, effektivare och mer ekonomiskt. I korthet betyder detta att istället för att köpa de komponenter som krävs för att uppnå kvalitativ serverdrift, kan ni nu hyra dem genom WestHost. Detta innebär inte bara att kostnadsbilden fördelas, utan det medför också att totalkostnaden reduceras.

Nära dig
WestHost finns i Varberg, och vi vill gärna arbeta nära våra kunder. Vi är IT-partner och IT-avdelning hos många företag på västkusten. Vi tror på personlig kontakt och service. Du påverkas inte heller av utländska övervakningslagar och kan behålla din personliga integritet.

Personlig service
Vi tror på personlig kontakt och hög service, därför når du oss alltid när du behöver. Inga supportköer eller långa väntetider på svarsmail. Dessutom får du all kontakt på svenska.

Ring oss idag på 022 – 21 00 02

För mer info besök gärna www.westhost.se